Sait Döner Franchise Sistemi

Sait Döner

Sait Döner Franchise Sistemi

Sait Döner Franchise Nedir?

Sait Döner, 45 yılı aşan tecrübesini franchise iş modeli ile girişimcilerle paylaşıyor. Kârlı bir yatırım fırsatı sunan Sait Döner, franchise sistemi ile lojistik, tedarik ve eğitim aşamalarında işletmeleri destekliyor. Peki, Sait Döner franchise nedir? Sait Döner franchise neler içeriyor, nasıl başvurulur? İşte cevapları…

Sait Döner Franchise Sistemi

Sait Döner franchise konsepti, yönetimi kolay bir kurgu ile tasarlandı. Anahtar teslim yatırım olanağı sunan Sait Döner, 1978 yılından bu yana “Türkiye’nin en lezzetli döneri” sloganı ile hizmet veriyor. Döner profesyoneli marka, tecrübesini franchise ile girişimci işletmelerle paylaşıyor. Marka, her şubede aynı lezzet ve aynı kalitede döner ürünleri sunuyor. Mimari projeden lojistiğe kadar her aşamada şubelere destek sağlanıyor. Franchise bedelinin yüzde 50’si yeni şubenin reklamı için harcanıyor. Franchise sistemi, kalabalık caddeler ve AVM’ler için uygun bir konsepte sahip.

Sait Döner Franchise Neler İçeriyor?

Sait Döner franchise modeli, sektör trendlerine, güncel servis anlayışına ve müşteri alışkanlıklarına uygun olarak tasarlandı. Franchise şubelerine özel yazılım ile anlık ciro ve maliyet takibi imkanı veriliyor. Kolay kesim döner bıçağından mobilyalara kadar yeni franchise şubenin ihtiyaç duyduğu her detay Sait Döner genel merkezi tarafından karşılanıyor. Sait Döner franchise işletmesi için 35 metrekarelik bir dükkan yeterli oluyor. Şubelerin cirolarından pay alınmıyor; şubeler kurulum sonrası her konuda destekleniyor. Şubelere yüzde 100 yaprak döner, köfte ve iskender çeşitleri tedarik ediliyor.

Sait Döner Franchise Sistemine Nasıl Başvurulur?

Sait Döner franchise sistemi için https://saitdoner.com/franchising-sistemi linkindeki formu doldurmak yeterli oluyor. Başvurunun ardından şubenin lokasyonu ve işyeri inceleniyor. Daha sonra Sait Döner mimari ekibi, yeni şubeye franchise konseptini uyarlıyor. İnşaat ve dekorasyon sürecinin ardından 1-2 ay içerisinde franchice şube hizmete açılıyor. Açılışın ardından şubenin bütün ihtiyaçları merkezden tedarik ediliyor. Bu süreçte yeni şubenin personeline eğitim de veriliyor.

Neden Sait Döner?

Sait Döner, 60 ton üretim kapasitesine sahip et işleme tesisi ile hizmet veriyor. Et, sebze ve bakliyat gibi ürünleri yöresel üreticilerden temin ediliyor. Et ürünleri, ISO 22000, ISO 9001 ve helal sertifikaları ile modern tesislerde hazırlanıyor. En kaliteli et ürünlerini en uygun fiyat ile müşterilerine sunan Sait Döner, yeni nesil konsepti ile “paket servis” ve “gel-al” hizmetleri sağlıyor. Sait Döner franchise sistemi, her geçen gün şube ağını genişletiyor.

Yazılarımızdan Haberdar olmak için E- Posta Adresiniz ile kayıt olabilirsiniz.

Siz de Bayimiz Olun...

Enfes Dönerimizi Şehrinizle Tanıştırın!

Keşfet
Başvuru Formu