Lezzetli Bir Durak Noktası

Sait Döner

Lezzetli Bir Durak Noktası

Harmanlanmış lezzetler ile yeni girişimcilerin adresi olan Sait Döner, sağladığı fırsatlarla döner sektöründeki alışkanlıkları değiştiriyor. Yöresel baharatların ve özel sosların eşsiz buluşması sayesinde ortaya çıkan bu tat, ülke çapında girişimcilerin ilgisini çekiyor. Markamız, iştahları kabartan mimari bir konsept ve zenginleştirilmiş döner çeşitleriyle Franchise sistemini yeni yatırımcılarına sunuyor. Bu sistemde sağlıklı, hijyenik ve özel olarak terbiye edilmiş dönerler, donanımlı et işleme tesislerimizde hazırlanarak karşınıza çıkıyor. Markamız ise ortaya çıkan bu lezzetin kalitesini artırmak için her aşamayı özenle takip ediyor.

Özel tatların yanı sıra bizi tercih eden bayilerimizin ve bayilerimizin müşterileri için vakit geçirmekten keyif alacakları mekanlar tasarlıyoruz. İşletmenizin prestijini artıracak bu mekanlar, çeşitli menü alternatifleriyle şehrinizde döner tutkunlarını kendine çekmeyi başarıyor. Zamanı daha etkin kullanmanıza yardımcı olan hazır döner çeşitlerimiz, işletmenizi iyi yerlere taşımak için fırsat tanıyor. Hazır dönerin yanı sıra köfte ve pişmiş döner seçenekleri de menünüzü zenginleştiriyor. Çeşitli yöntemlerle marine edilen dönerlerimiz, teslim sürecine kadar lezzet ve yumuşaklık kazanıyor. Böylelikle pişmeye hazır olan dönerler kısa sürede memnun edecek sunumlar için yerini alıyor. 

Franchise Sistemine Yenilikçi Bir Bakış Açısı

 

40 yıllık tecrübeyle en iyisini sunmayı hedefleyen Sait Döner, farklı işletme konseptleriyle Franchise hizmetini genişletiyor. Tercih edebileceğiniz bu hizmetler, eti saklama ve satışa hazırlama konusunda avantajlar sağlıyor. Üst düzey bir konfor için tarafımızca tasarlanan mekanlarımızın farklı kapasitelerini değerlendirebilirsiniz. Müşteri potansiyelinizi artırabilmek için değişen lokasyonlarda şube desteğini de sizler için sağlıyoruz. Açılış öncesi olduğu kadar açılış sonrasında da markanızın adını duyurmak için planlamalar ile sizlere katkı sunuyoruz. Personel eğitimleri, indirimli gıda malzemeleri, reklam ve tanıtım gibi süreçlerde de Sait Döner ayrıcalıklarından sonuna kadar yararlanabilirsiniz.

Birinci sınıf malzemeler ve yüksek kalite hazır döner seçenekleri sayesinde hazırlayacağınız lezzetleri müşterilerinizle buluşturabilirsiniz. Besi çiftliklerinden elde edilen ve menülerinizi süsleyecek etler, üretimden tüketim sürecine kadar özenle korunuyor. Lojistik aşamaları da Sait Döner imkanlarıyla gerçekleştirilerek satışa hazır yüzde yüz et dönerler güvenle işletmenize ulaşıyor. Uzmanlıklarımız ile sağladığımız katma değerler sayesinde Franchise sisteminin hızlı ve kolay yolunu sizlerle tanıştırıyoruz. Siz de Sait Döner Franchise avantajlarını şehrinize taşıyarak müşterilerinizin akıllarında unutulmayacak tatlar bırakabilirsiniz.

Yazılarımızdan Haberdar olmak için E- Posta Adresiniz ile kayıt olabilirsiniz.

Siz de Bayimiz Olun...

Enfes Dönerimizi Şehrinizle Tanıştırın!

Keşfet
Başvuru Formu